A fekete Levi's farmer a police.hu-n közzétett ORFK álláspont szerint kirívóan közösségellenes.
Ugyan a Magyar Gárda feloszlatásáról írásban még nem kapta meg senki a bírósági végzést, de a rendőrség saját hatáskörében betiltotta a fekete farmer+fehér ing kombinációt.

Még szerencse, hogy ebben az országban vidéken nincs bűnözés, és a XI. kerületben sem lopnak el minden éjjel 2 autót, így a rendőrségnek van ideje dress-code ellenőrzésre.

Tájékoztatás a jogerősen megszüntetett Magyar Gárda Egyesület egyenruháiban megjelenő személyekkel szemben foganatosított rendőri intézkedésekről
2009.07.04. szombat 14:24

A mai napon a rendőrség az ország több településén a jogerősen megszüntetett Magyar Gárda Egyesület egyenruháiban, közterületen megjelenő személyekkel szemben foganatosított intézkedéseket, mivel ruházatuk másokban félelmet, megbotránkozást, valamint riadalmat keltett.

A bíróság döntése értelmében a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom csak formailag különül el, egységes képződményként kell kezelni, ezért a jövőben a rendőrség intézkedést fog kezdeményezni, ha gárdista egyenruhában jelennek meg, illetve vonulnak közterületen.

 A rendőrség nyomatékosan felhívja a közvélemény figyelmét, hogy ezekben az esetben - élve a jogszabályok adta lehetőségekkel - a leghatározottabban fog fellépni az ilyen személyekkel szemben.

 


u.i.: az indexes fórumokon a liberátorok előszeretettel irogatják, hogy Levi Strauss zsidó volt. Nos, ezek szerint ma Magyarországon a rendőrség nyíltan antiszemita.

 

Kommentelni itt lehet.

 

süti beállítások módosítása