Cigánygyilkosságok

2009.08.08. 20:36

Azt hiszem, már egyszer megírtam, milyen mélységesen felháborít, hogy vannak olyan "emberek", akik gyereket ölnek. És hogy remélem, egyszer elkapják azt (vagy azokat) az állatokat, akik a cigányokat mészárolják.

Igazából számomra csak az nem tiszta, hogy mi tart ennyi ideig.

Már hónapokkal ezelőtt megmondta a rendőrség, hogy az M3-as autópálya lehajtóinak környékén történnek az események. Már több eset esett. Egyszerűen össze kéne vetni az autópálya-kamerák által rögzített rendszámokat, és megnézni, van-e olyan, amelyik minden alkalommal szerepel. (És még csak nem is kell a kamerák képeit felhasználni, amiket -- gondolom -- jogszerűen nem is szabad tárolni, hanem az autópálya-kezelő adatbázisából kéne lekérni, hogy milyen rendszámokra vettek matricát.)

Gondolom, ha valaki gyilkol, akkor nem kis országutakon fog odamenni, meg menekülni.

Persze csak akkor ér ez valamit, ha tényleg egy ember, vagy egy csapat követi el az gyilkosságokat.

Egyébként érdekes, hogy a kurucinfó-n fennlévő szavazás alapján az emberek 41%-a gondolja, hogy a magyar titkosszolgálatok követték el a gyilkosságokat, és mindössze 3,5% gondolja úgy,  hogy valamiféle nacionalista, vagy rasszista csapat követte el. Ez megdöbbentő. Nem csak azért, mert tökéletesen leírja, hogy milyen bizalmi, erkölcsi, és politikai válság van M.o.-n Gyurcsány regnálásának következtében, hanem azért is mert ebből látszik, hogy az úgynevezett szélsőséges emberek, akik a kurucot olvassák, milyen nagy arányban ítélik el a cigányok meggyilkolását, hiszen egyszerűen még elhinni sem akarják, hogy ilyen állatok is létezhetnek a jobboldalon.
Ja, arra hogy a cigányok egymás közt számoltak le 26% szavazott. Ehhez képest az a 3,5% még kevesebbnek tűnik.

süti beállítások módosítása