Ma rendkivüli rendőri ellenőrzések és több csoport tüntetése is lesz. Nem lehet megjósolni a rendőrség viselkedését. Ezért ismételten közzétesszük a Nemzeti Jogvédő Alapitvány közleményét.

http://www.euroastra.info/node/29064 A korábbi tapasztalatokból:

1.) Aki nem tüntet és nem szimpatizáns. A rendőrség őt is elviszi, vegzálja.

2.) A rendőri intézkedéseket - a másokét is - minden létező eszközzel dokumentálni kell. Ha az eszköz alkalmas rá, távolról is! (Videó, hangfelvétel, mobil telefon stb.)

3.) A fővonalú sajtó nem ad korrekt tájékoztatást a történtekről. Az alternativ média: www.hunhir.hu www.szentkoronaradio.hu www.barikad.hu www.kuruc.info igyekszik pontosan informálni. A tapasztalat alapján amikor események történnek ezeket a portálokat "ismeretlen eredetű" internetes támadás éri.

4.) Letartóztatás, bántalmazás és egyéb jogsértés esetén az NJA segélyvonalat kell hivni. (Letartóztatás esetén természetesen a szabadon maradt rokonnak barátnak stb). Az NJA hivatkozott közleménye részletekkel szolgál. http://www.euroastra.info/node/29064

5.) A korábbi tiltakozások hatására, az előzetesben, ami a kiürített "Gyorskocsi utcai" fegyház, további verésekre nem kell számítani.

süti beállítások módosítása